Bamboeschermen – Ontdek de allermooiste bamboeschuttingen

Onze bamboeschermen zorgen ervoor dat je tuin er echt gaat uitzien als een natuurlijke oase waarin je helemaal tot rust kan komen. 

Een bamboeschutting geeft je tuin of terras een warme en gezellige uitstraling. Ontdek hoe mooi je tuin kan worden met bamboe schuttingen!

Kijk maar even naar de foto’s om een idee te krijgen hoe  jouw oase van rust er zou kunnen uitzien met onze diverse bamboeschermen.

Bamboeschermen Giant zwart in combinatie met steen

Hier heeft men gekozen voor de Giant Zwarte bamboeschermen in een combinatie van stenen zuilen. Ook onder de bamboeschutting heeft met dezelfde steensoort gebruikt als in de zuilen. Hierdoor zijn de bamboeschermen beschermt tegen vocht uit de grond, dit zal de levensduur van de bamboe aanzienlijk verhogen.

Bamboeschermen en zwart staal als tuinomheining

Bij deze bamboeschutting heeft men gekozen om natuurlijke bamboeschermen te verwerken in een zwarte metalen constructie. Deze combinatie van staal met een zachter natuurelement komen we vaker en vaker tegen.

Ook hier heeft men de bamboeschermen verhoogd zodat er geen grondwater kan intrekken. Als je goed kijkt kan je zelfs zien dat deze tuinomheining eigenlijk een grote tuinpoort is. Zeer mooi gedaan.

Deze is toch wel stiekem één van onze favorieten. Niet alleen de prachtige bamboeschermen die van de hele achterwand een prachtig natuurelement maken, maar natuurlijk ook de geweldige relax-zetels.

De hele inrichting is natuurlijk enorm mooi gedaan. De relax-zetels zou je kunnen omhoog hangen door het gebruik van dikke bamboestokken.

Bamboeschermen in houten constructie

Deze bamboeschutting is geplaatst om de nodige privacy in de tuin te creëren. Er is gebruik gemaakt van Giant Naturel bamboeschermen die men verwerkt heeft in een houten constructie.

Om de bamboeschermen op zijn plaats te houden heeft men deze bevestigd aan halfronde bamboepalen die op hun beurt zijn vastgemaakt aan de houten constructie. Ook heeft men de schutting verhoogd zodat ze niet op de natte ondergrond moet staan.

Stalen poort met bamboeschermen

Bij deze foto kunnen we niet echt spreken van een bamboeschutting. Maar we vonden het wel prachtig hoe deze bamboeschermen gebruikt worden om een prachtige tuinpoort mee te maken.

Het zwarte metaal past perfect bij de natuurlijke uitstraling van de bamboeschermen. Het is een combinatie die we vaker terug zien en telkens weer opnieuw mooie resultaten oplevert.

tuinschutting van bamboematten

Bamboematten kunnen ook perfect gebruikt worden als tuinomheining. Ze zijn flexibel en kunnen dus heel makkelijk wat gebogen worden. Hier staan ze verwerkt in een houten constructie en dienen ze om een afscheiding te creëren tussen het zwembad en het tuingedeelte. 

Een alternatieve bamboe afsluiting, maar daarom zeker niet minder mooi. Op de achtergrond is er al mooi gebruikt gemaakt van bamboeschermen, maar de bamboestokken zorgen voor net dat extraatje wat deze omheining zo leuk maakt.

De bamboepalen scheiden op een zeer natuurlijke manier het gras van de planten. Het is een prachtig zicht, hoewel hier mogelijks wel wat meer tijd in kruipt om te maken dan een gewone tuinomheining. 

Tuinomheining van bamboematten

Dat je geen grote tuin hoeft te hebben om bamboe te gebruiken bewijst deze foto. De rietmatten die hier gebruikt zijn als omheining voor het terras zorgen ervoor dat er veel meer privacy is op de buitenplaats. Zo kan je van een saaie binnenkoer een mooie natuurlijke relaxhoek maken.

Tuinomheining van Giant bamboeschermen

Prachtig voorbeeld hoe deze Giant bamboeschermen het gevoel geven alsof je midden in de natuur zit. Zeer mooi afgewerkt met spotjes tegen de wand en plantenbakjes bovenop de bamboeschutting.

Ongetwijfeld is dit een plaatsje waar je elke dag buiten zou kunnen genieten van een lekker ontbijt in de warme ochtendzon. Wij vinden het alvast geweldig.

Giant bamboe tuinomheining

Last but not least… een prachtige tuinomheining gemaakt met Giant bamboeschermen van 180cmx200cm. Deze schermen komen zeer mooi tot hun recht in deze strakke tuin.  Zorg er wel steeds voor dat ze van de grond afstaan zodat het vocht er niet kan intrekken. Daarnaast is natuurlijk elk jaar het gewenste onderhoud nodig. Hiervoor zijn verschillende bamboe onderhoudsproducten beschikbaar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Meest populair: