Zakelijk kopen

Vraag vandaag nog uw bedrijfsofferte aan

KOOP ONZE BAMBOE OOK ZAKELIJK

U wenst als bedrijf of onderneming bamboe aan te kopen aan speciale voordelige groothandelsprijzen? Dan is Bamboe België de ideale keuze.

Het is u ongetwijfeld al opgevallen, consumenten verlangen steeds meer en meer naar duurzame en natuurlijke bamboe materialen. U wilt als bedrijf ook aan deze vraag kunnen voldoen? Kies daarom voor Bamboe België.

De laatste jaren laat de doorsnee consument de traditionele houtsoorten links liggen en gaat men op zoek naar een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief, namelijk bamboe. Het is de perfecte keuze, gebruiksvriendelijk en goed voor onze planeet. Daarnaast is bamboe bijzonder sterk en kan het gebruikt worden voor talrijke projecten van diverse aard, gaande van decoratief tot constructief.

Klinkt dit als muziek in de oren? Vraag dan nu vrijblijvend uw bedrijfsofferte aan. Wij nemen graag met u contact op om samen de verschillende mogelijkheden te bekijken.

WAT BAMBOE BELGIË U KAN BIEDEN

Bamboe België staat wijd bekend als verdeler van bamboe materialen en is daarom dé referentie in Europa. Wij garanderen steeds de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijs en kunnen tal van andere voordelen aanbieden aan onze klanten:

U zoekt een betrouwbare partner die snel hoogwaardige topproducten kan leveren tegen de scherpste prijs? Er is maar één adres: Bamboe België.

De klant inspireren, adviseren en zo snel mogelijk helpen, daar staan wij voor.

bedrijfskortingen. Voor wie wel? voor wie niet?

Wij verwelkomen geïnteresseerde architecten, bouwbedrijven, interieurbouwers, hoveniers, evenementorganisaties, decorbedrijven, groothandelaars, detailhandelaars, dierentuinen, pretparken, … graag om samen de eindeloze mogelijkheden met onze bamboe te bekijken.

U vindt uzelf niet terug in bovenstaande lijst? Geen paniek, contacteer ons en het team zal u met alle plezier verder helpen.

De grootte van het project speelt bij ons geen rol. Van een eenvoudige bamboe roomdivider tot een complex bamboe plafond op maat, bij Bamboe België is alles mogelijk.

Vraag meteen uw bedrijfsofferte aan!

Volledig vrijblijvend